Q&Q Business is voortgekomen uit Q&Q Farming en Peters Vastgoed. Q&Q Farming richtte zich vanaf de oprichting in 2003 vooral op emigratie van agrariërs naar nieuwe locaties in Europa, de VS en Canada. Peters Vastgoed ontstond zelfs een jaar eerder en was vooral actief als agrarisch makelaar, REV-taxateur en onteigenings- en productierechtenspecialist. Door de alsmaar wijzigende wet- en regelgeving en de uitbreiding van onze activiteiten zijn alle specialismen samengevoegd in Q&Q Business. Hoewel onze roots duidelijk in de agrarische sector liggen, zijn we de laatste jaren ook meer en meer actief bij andere ‘algemene’ herbestemmingsprojecten. De juiste focus op het juiste moment!

Hans Peters: Altijd servicegericht en oprecht advies

Hans Peters komt uit een grote agrarische familie. Vanuit Brabant verhuisde hij in 1991 naar de provincie Groningen, waar hij sinds 2012 samen met zijn broer het levenswerk van zijn ouders voortzet op een grootschalig melkveebedrijf in de plaats Bedum. Hans is gecertificeerd als register-makelaar-taxateur, is voorzitter van VBO-makelaar van de sectie Landelijk en Agrarisch vastgoed en staat ingeschreven in het NRVT (Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs) en mag sinds 2016 de REV-titel dragen. Hans is als adviseur en bemiddelaar vooral actief bij herbestemmingsactiviteiten, de aan- en verkoop van boerderijen, agrarische gronden en productierechten.

Cora Peters: Passie en vertrouwen

Cora Peters is sinds 2000 actief in het bedrijfsleven. Ze werkte tien jaar bij een grote commerciële organisatie, waar zij diverse functies bekleedde. Ze zat zowel aan de kant van de dienstverlener als van de opdrachtgever; ervaring die ze bij Q&Q Business dagelijks inzet. Sinds 2014 is Cora full-time aangesloten en runt ze de gehele back office, is klankbord binnen de organisatie en fungeert als aanspreekpunt voor zowel Nederlandse als buitenlandse opdrachtgevers.

Joost Wopereis

Jarenlange ervaring heeft Joost op zijn naam staan wanneer het gaat over ondernemen in de agrarische sector. Door het exploiteren van melkveebedrijven op meerdere locaties binnen en buiten Nederland is hij een professional binnen dit vakgebied en naast het Nederlands en Engels tevens een talenwonder in het Deens en het Duits. Door zijn kennis en loyaliteit weet hij als geen ander mensen op verschillende vakgebieden te begeleiden en ze de juiste richting aan te geven.

Noa te Riele

Noa verzorgt met veel plezier ondersteunende administratieve werkzaamheden op het kantoor van Q&Q Business. Momenteel studeert ze nog aan de Hogeschool in Utrecht Natuur- en scheikunde.  Met haar precieze kijk op cijfers en een correcte afwikkeling van alle belangrijke administratieve gegevens, is zij een fantastische aanvulling aan het team van Q&Q Business!