Vorige | Volgende

Landbouwstraat 35 WILDERVANK

Bewaar object
Dit agrarisch object is verkocht

Omschrijving

"Plezier en entertainment op kaasboerderij De Veenkoloniën"

Aan de rand van het dorp gelegen karateristieke woonboerderij met bijzondere uitstraling welke tevens te gebruiken is voor diverse doeleinden. De woonboerderij is geschakeld aan de naastgelegen ligboxenstal door een pittoreske gang. De ligboxenstal is momenteel niet meer in gebruik voor de stalling van vee, maar wordt gedeeltelijk gebruikt voor opslag. De stalinriching is nog grotendeels aanwezig.

Het geheel is gelegen en wordt aangeboden op ca. 7.200 m2. Indien gewenst is er nog extra ca. 8.000 m2 aanliggende grond bij te kopen.

Via de entree in de zijgevel van de woonboerderij komt men in de verkoopportiek voor kaas en aanverwante producten. Deze ruimte biedt tevens toegang tot het woongedeelte met woonkeuken/-kamer, een tweetal slaapkamers, een luxe badkamer en een separate toiletruimte. In de achterhuis en de schuur zijn naast de riante ontvangstruimte een tweetal "keukenruimtes" gesitueerd waarde de voorbereidingen plaatsvinden voor de koffie- en/of broodtafel. Tevens is er een aparte ruimte waar een ruimte koelcel geplaatst is. Deze ruimte heeft een aparte toegang van buitenaf via een roldeur.
De schuur is geschakeld aan de naastgelegen ligboxenstal door een pittoreske gang. De ligboxenstal is momenteel niet meer in gebruik voor de stalling van vee, maar wordt gebruikt voor het tentoonstellen van machines waarmee klompen gemaakt worden en gedeeltelijk voor opslag. De stalinriching is nog grotendeels aanwezig. Op de plek waar voorheen het tanklokaal was zijn toiletten gebouwd voor dames en heren.

Het dorp Wildervank is gelegen op de grens van de provincies Groningen en Drenthe. Wildervank was tot 1969 een eigen gemeente. Tegenwoordig is het dorp een deel van de gemeente Veendam. Het buitengebied en het bebouwde lint langs het Stadskanaal van de voormalige gemeente hoort nu tot de gemeente Stadskanaal. De bebouwing van Wildervank en die van Veendam lopen in elkaar over. Het dorp dankt zijn naam aan Adriaan Geerts Wildervanck, een vervener uit de 17e eeuw. Het aantal inwoners is momenteel ca 5.000 (bron: gemeente Veendam).

"Plezier en entertainment op kaasboerderij De Veenkoloniën": om een goede indruk te krijgen van één van de mogelijkheden van "De Veenkoloniën" kijk ook op: www.de-veenkolonien.nl

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met ons kantoor. We staan u graag te woord met nadere informatie.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Type
Melkveehouderij
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
1 ha 50 a 0 ca

Kadastrale gegevens

Gemeente
Wildervank
Sectie
n
Perceel
313
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Wildervank
Sectie
n
Perceel
317
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Landbouwstraat 35 WILDERVANK

naar Landbouwstraat 35 WILDERVANK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object