Van advies tot REV taxaties

De ontwikkelingen in de agrarische sector gaan razendsnel. Denk alleen al aan het thema duurzaamheid. Daarom is het prettig te weten dat u kunt terugvallen op de expertise van Q&Q Business. Met de jarenlange ervaring van Q&Q Business kunnen we u op diverse gebieden bijstaan. Bijvoorbeeld met deskundig advies bij grond- en productierechten, maar we adviseren onze klanten ook bij bedrijfsovernames of bedrijfsbeëindiging.

Heeft u behoefte aan een vakkundige taxatie? Een professioneel taxatierapport biedt duidelijkheid bij o.a. het waarderen van onroerend goed, onderbouwen van financieringen en opsplitsing of herstructurering. Als REV-taxateur (Recognised European Valuer) is Q&Q Business niet alleen nationaal, maar ook internationaal erkend.

Wordt u geconfronteerd met een al dan niet gedwongen onteigening, planschade of nadeelcompensatie? Gezien de vele zaken die hierbij spelen, nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om samen te bekijken wat Q&Q Business voor uw situatie kan betekenen.

Hetzelfde geldt voor pachtzaken. Met onze uitgebreide kennis van de Pachtwet kunnen we u bijstaan met pachtovereenkomsten, pachtbeëindigingen en ontheffingsaanvragen.

Emigratie

Denkt u wel eens aan emigratie? Q&Q Business begeleidt (agrarische) emigranten binnen Europa, maar ook naar Canada en de VS. Wij ondersteunen u het gehele traject. Van het oriënteren op geschikte locaties tot het verzorgen van businessplannen en het voeren van de onderhandelingen. Doordat wij ervaren mensen op locatie hebben zitten, met veel kennis van de markt, bent u ook aan de andere kant van de landsgrens of oceaan in vertrouwde handen. Neem hier contact op.

Klik hier als u meer wilt lezen over de mogelijkheden van emigratie?

En voor specifieke informatie over de landen klik op Duitsland, Canada of de Verenigde Staten.

Agrarische rechten

Hierbij kunt u denken aan vergunningen, wetten en allerlei andere zaken die o.a. bij agrarische rechten komen kijken. Wij zijn gespecialiseerd in agrarische rechten. Niet alleen op het gebied van fosfaatrechten, maar ook betalingsrechten, pluimveerechten en varkensrechten. Neem gerust vrijblijvend contact op.