Vorige | Volgende

Tweede Dwarsdiep 14 Gasselternijveenschemond

Vraagprijs € 2.990.000 k.k.

Bewaar object
In prijs verlaagd!

Omschrijving

Waar vind je nou nog een locatie met een PRACHTIGE WOONBOERDERIJ waar je een aaneengesloten perceel BOSGROND van ca. 110 HA bij kunt kopen? Met tevens revenuen van een tweetal windmolens!

Op deze hele bijzondere locatie in het noordoostelijke gedeelte van de provincie Drenthe in de plaats Gasselternijveenschemond vindt je een dergelijk object. In de jaren negentig is het voormalige akkerbouwbedrijf omgeturnd naar bosgrond op basis van een langlopend contract. O.a. de volgende boomsoorten zijn toen aangeplant: populieren, fijnspar, zomereik, berk, grove den en douglas. Daarnaast is er nog ca. 3,0 ha akkerbouw. Deze vruchtbare zandgrond is geschikt voor de teelt van de diverse gewassen. Ook de mogelijkheden voor de plaatsing van zonnepanelen op een aantal locaties binnen het perceel wordt momenteel onderzocht.

Op het erf van ca. 0,5 ha staat naast een opslagschuur een complete gerenoveerde veenkoloniale boerderij, waarbij geen kosten gespaard zijn op de bouwmaterialen en inrichting. Een groot gedeelte van het achterhuis is bij de woning getrokken waardoor veel ruimte en lichtinval gecreëerd zijn. Vanuit de zeer riante keuken met kookeiland en eethoek is er zicht op het lager gelegen gedeelte met zit- en TV-hoek. Het zicht naar buiten op de fraaie tuin is fenomenaal en geeft door de privacy tevens veel rust. Naast de veranda in tuin bevindt zich nog een sauna.
In het voorste gedeelte van de woning is de woonkamer welke ook een zeer fraaie uitstraling heeft gekregen na de renovatie. Naast een tweetal slaapkamers op de eerste verdieping is er tevens nog een riante slaapkamer met badkamer met whirlpool op de begane grond. Daarnaast is er separaat nog een sportruimte en een infrarood sauna. Een uniek object wat zeker een bezichtiging waard is!

Tevens is er op dit object nog een SEPARAAT BOUWBLOK aanwezig met een oppervlakte van ca. 5.600 m2 met de mogelijkheid tot de vorming van een LANDGOED. Door de aankoop van 40 ha bosgrond is zelfs een eigen jachtterrein te creëren. Dit perceel wordt momenteel gebruikt als akkerbouwgrond.

Daarnaast kan er nog aanspraak gemaakt worden op de SNL-subsidie en wordt momenteel ca. 20,0 ha gebruikt voor de aanvraag van betalingsrechten.

Geïntereseerd? Neem gerust contact op met ons kantoor. We staan u graag te woord met nadere informatie.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Type
Bosgrond
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
114 ha 53 a 15 ca
Omvang
geheel perceel
Sectie
K
Perceel
1337
Hectare
114
Are
53
Centiare
15

Kadastrale gegevens

Gemeente
Gasselte
Sectie
K
Perceel
1337
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Tweede Dwarsdiep 14 Gasselternijveenschemond

naar Tweede Dwarsdiep 14 Gasselternijveenschemond
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object